Missionen med denne blog er, at vin skal anmeldes uafhængigt at interesser fra leverandører, producenter og andre interessenter. Derudover vil vi gerne anmelde det på et plan, hvor vin bliver til noget lettilgængeligt, som alle kan være med til at snakke om. Vi ønsker at alle skal have mulighed for at lære og få en god oplevelse med vin og mad. Jeg har erfaret, at der sælges meget god vin i de danske supermarkeder og specialbutikker. Problemet er dog, at der også er meget af den knap så gode slags til de tilsvarende priser. Derfor er målet, at vise og forklare hvordan man med simple redskaber, viden og vores anbefalinger kan vælge den rigtige vin til maden og samtidig sortere de ”dårlige” tilbud fra.

Mit navn er Runi Skov Jensen. Passionen for vin og mad startede allerede i en ung alder, hvor selv fik lov til at stå i køkkenet derhjemme. Senere fik jeg ansvaret for en vinafdeling i en detailforretning. Interessen for vin greb om sig og mange vinkurser og vinkyper-job senere valgte jeg at starte denne blog. Mine anbefalinger bærer præg af pris og kvalitet. Jeg søger altid efter den største og mest fyldige smagsoplevelse for færrest mulige midler. Derfor er min overordnede karakter en blanding af netop disse to parametre.

Kan kontaktes på:
Runi@vinmandens.dk

Mit navn er Christian Von Baden.
Siden jeg som 2-årig tog vinglasset, på en michelin-guidet restaurant, fra min fader og duftede samt smagte på vinen, har jeg fundet interesse samt kærlighed for vinen. Igennem mange år, er jeg blevet påvirket af mine forældre da vi hvert år, også fra før jeg blev født, tager til Frankrig. På vores ferier besøger vi ofte vingårde, chateau’er og tager til vinsmagninger. Vi har især en forkærlighed for Alsace, da mine forældre har fået et hold venner, igennem næsten 30 år, som selv er er vinbønder samt producenter.

I mine seneste år har min interesse især taget fart, eftersom jeg startede i Salling Super.
Dette har betydet at min fader måtte rydde et par hylder i vinkælderen for at gøre plads til sønnikes nye sunde interesse – Dog skal der betales afgifter i form af en flaske af og til.

Udover vin har jeg en storforkærlighed for mad generelt, hvilket også stammer fra mine forældres gourmet-opdragelse af mine søskende og jeg.
Den største kærlighed jeg har, er til Caviar og Foie Gras.
Mit fokus vil ligge især på Franske vine, alt fra søde og blomstrede vine til tunge fyldige Bordeaux vine – Dog vil jeg også bevæge mig udenlandsk af og til.
Vinene vil være til få midler, men som smager af den helt store oplevelse, dog kan der snige sig et par af de bekostelige vine ind, en gang imellem.

Kan kontaktes på:
VonBaden@vinmandens.dk